Domenii de practica

Avocat Bucuresti > Domenii de practica

Cabinetul ofera servicii de consultanta juridica in aproape toate domeniile dreptului.


Consultanta juridica poate fi acordata la sediul profesional al Cabinetului, prin email, telefon, online pe Skype, sau prin intermediul altor platforme de comunicare la distanta, in scris sau verbal, in functie de necesitatile clientului.

Activitatea de consultanta juridica se realizeaza prin redactarea si/sau furnizarea catre client, prin mijloacele de comunicare agreate de catre acesta, a opiniilor juridice si informatiilor cu privire la problematica solicitata a fi analizata.

La solicitarea clientului, pot elabora opinii legale cu privire la o anumita situatie juridica de interes pentru client. Opiniile legale se redacteaza in scris si contin descrierea situatiei din punct de vedere juridic, cadrul legal aplicabil in speta, propunerile cu privire la respectiva cauza si, eventual, jurisprudenta in materie.

Pot intocmi proiecte de acte juridice (contracte, conventii, statute etc.) si, la solicitarea clientului, il pot asista/reprezenta pe acesta la negocierile purtate in vederea incheierii respectivelor acte. De asemenea, activitatea de consultanta se mai poate realiza si prin asistarea organelor de conducere ale persoanelor juridice.

Pot formula si intocmi in numele si/sau in interesul clientului cereri, notificari, memorii sau petitii catre autoritati, institutii si/sau alte persoane, in scopul ocrotirii si apararii intereselor legitime ale clientului.

Consultanță, asistență juridică și reprezentare
Consultanță, asistență juridică și reprezentare

Activitatea de consultanta si reprezentare se poate realiza si in cadrul unui proces, prin asistarea si/sau reprezentarea clientului in fata instantelor de judecata.

Toate aceste servicii va sunt oferite in urmatoarele domenii:

  • Drept comercial;
  • Dreptul civil;
  • Dreptul penal al afacerilor;
  • Contencios administrativ şi fiscal;
  • Dreptul muncii;
  • Drept comunitar şi international privat;
  • Proceduri judiciare în țările UE.
Distribuie aceasta pagina
CONSULTANTA JURIDICA ONLINE
Cabinet avocat -Dinu & Asociatii - Bucuresti
Adresa
Șos. Panduri nr. 21, bl. P8, sc. 1, et. 1, ap. 5, sector 5, Bucuresti
Telefon
+40786 611 199
office@avocatidda.ro
Program
Luni – Vineri

09:00 – 16:00
Avocat Online
userscrossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram