Drept fiscal

Avocat Bucuresti > Drept fiscal
Drept fiscal
Drept fiscal

Avocat specializat în drept fiscal și contencios administrativ fiscal

Cu o bogată experiență practică și teoretică în domeniul dreptului fiscal, cabinetul nostru de avocatură  oferă asistență juridică în litigiile izvorâte din acte administrativ-fiscale, putând reprezenta atât autoritățile administrative, cât și petenții.

Consecințele juridice cu privire la impozite, modalitatea deductibilității acestora, regimul fiscal al T.V.A.-ului, accize, inspecție fiscală, contencios fiscal sau fiscalitatea muncii pot cauza grave prejudicii unei companii și poate conduce chiar la faliment.

De aceea, aceste probleme vor fi privite cu seriozitate, tratate și rezolvate cu cel mai înalt grad de profesionalism de către echipa noastră de avocati.

Pentru un avocat, consultant în dreptul afacerilor, a cunoaste legislatia fiscala este una dintre condițiile primordiale pentru a consilia și veghea asupra bunei funcționari a oricărei societati comerciale.

Cabinetul de avocatură Dinu & Asociatii pune la dispoziție servicii juridice specializate de consultanță avocațială în domeniul fiscal și financiar, oferind soluții in domenii precum:

  • Impozitele directe (impozite pe profit, impozite pe venit etc.)
  • Impozite și taxe salariale;
  • Impozite indirecte (TVA și accize);
  • Impozitul pe venit și contribuțiile referitoare la asigurările sociale;
  • Impozite și taxe locale;
  • Taxe și contribuții la fondul de mediu;
  • Actele, faptele, raporturile juridice etc. în fata organelor de control fiscal;
  • Asistență, redactare și reprezentare in fata autoritatilor fiscale sau judiciare în ceea ce privește contestația la executare silită, plangeri impotriva actelor de control sau in contencios administrativ fiscal;
  • Obținerea de credite, finanțări, studii de fezabilitate;
  • Informare periodica si permanenta cu privire la toate modificările legislative din domeniul fiscal și financiar.

Cunoașterea si aplicarea corecta a legislației fiscale este in prezent o condiție esentiala pentru a putea funcționa, impusă oricărei companii active, iar rolul avocatului în această ecuație este extrem de important.

De aceea, Cabinet de Avocat Dinu & Asociatii, prin avocati specializati având peste 20 de ani vechime în domeniu, vine în sprijinul companiilor, oferindu-le asistență juridică specializata in acest domeniu.

Principalul nostru obiectiv, prin prisma activității avocațiale, este de a valorifica la maximum potențialul economic al societăților comerciale deținute de clienții nostri.

În prezent, gradul de complexitate a domeniului fiscal este un factor decizional pentru piața comercială, mai ales datorită creșterii si diversificarii obligațiilor fiscale, rolul avocatului de consultanță în dreptul afacerilor devenind astfel primordial.

Avocații noștri, in fiecare caz in parte, indiferent de gradul de complexitate, au reușit să găsească soluții și să creeze strategii oportune pentru clienți.

 

Distribuie aceasta pagina
CONSULTANTA JURIDICA ONLINE
Cabinet avocat -Dinu & Asociatii - Bucuresti
Adresa
Șos. Panduri nr. 21, bl. P8, sc. 1, et. 1, ap. 5, sector 5, Bucuresti
Telefon
+40786 611 199
office@avocatidda.ro
Program
Luni – Vineri

09:00 – 16:00
Avocat Online
userscrossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram