Recuperare creanțe

Avocat Bucuresti > Recuperare creanțe

Avocati Specializati in Recuperari Creante

Noi recuperam creante rapid si ne asiguram ca iti incasezi banii. Tu iti poti creste businessul cu acesti bani si nu debitorul tau!

Recuperare creanțe
Recuperare creanțe

Asistenta Juridica pe tot parcursul procedurii de recuperare precum si in faza de Executare Silita.

Înțelegem nevoile și dorințele clienților noștri și oferim întotdeauna cea mai bună soluție atât în preîntâmpinarea cât și în rezolvarea problemelor. Analizăm împreună cu clienţii dosarul, actele întocmite şi stabilim modalitatea cea mai eficientă de a obţine rezultatele aşteptate.

În procedura de recuperare a datoriilor realizăm întreaga gamă de acte necesare: notificare, somaţie prealabilă, cerere cu valoare redusă, ordonanţă de plată, acţiune în pretenţii, sechestru asigurător, investire cu formulă executorie, executare silită.

Oferim, de asemenea, asistenta internationala in recuperarea creantelor

Punerea sub sechestru a bunurilor, pe durata unui litigiu, în țările UE

Este posibil să doriți să se ia măsuri rapide în alt stat membru al UE decât cel în care ați introdus acțiunea în instanță, fără a mai aștepta pronunțarea hotărârii finale. Ați introdus o acțiune în instanță, însă procedurile sunt lente și sunteți descurajat? Vă temeți că debitorul va profita de procedurile îndelungate și de diferitele căi de atac pentru a-și eluda creditorii înainte ca hotărârea judecătorească propriu-zisă să fie pronunțată? De exemplu, acesta își poate organiza insolvența sau își poate transfera bunurile. În acest caz, este în interesul dumneavoastră să solicitați instanței aplicarea de măsuri provizorii. Instanța poate dispune aplicarea de măsuri provizorii sau preventive asupra activelor debitorului. Scopul acestor măsuri este de a anticipa hotărârea judecătorească definitivă cu privire la fondul cauzei, asigurându-se astfel că aceasta va putea fi executată. Totuși, există diferențe considerabile între statele membre în ceea ce privește condițiile care trebuie îndeplinite pentru a putea dispune aplicarea unor astfel de măsuri. Prin urmare, se naste aceasta necesitate de a apela la profesionisti in vederea gasirii solutiei optime si eficiente.

Distribuie aceasta pagina
CONSULTANTA JURIDICA ONLINE
Cabinet avocat -Dinu & Asociatii - Bucuresti
Adresa
Șos. Panduri nr. 21, bl. P8, sc. 1, et. 1, ap. 5, sector 5, Bucuresti
Telefon
+40786 611 199
office@avocatidda.ro
Program
Luni – Vineri

09:00 – 16:00
Avocat Online
userscrossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram